Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Psico2 | Georgina Barceló i Alba Sabaté

Política de privacitat

Identificació

Denominació: Psico2.com
Domicili social: Carrer Príncep d’Asturies, 63 6e, 4a, 08006 Barcelona

Correu Electrònic: INFO@PSICO2.COM

Alba Sabaté i Georgina Barceló són titulars del nom de domini PSICO2.COM

Drets de propietat

Els textos, imatges i altres continguts d’aquest website són propietat Psico2.com. Tots els logotips, dissenys industrials i marques que apareixen en aquest lloc web formen part dels drets de propietat intel·lectual i industrial registrats per PSICO2.COM restant prohibida qualsevol modalitat d’explotació sense autorització expressa de Psico2.com, és a dir, es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació total o parcial en qualsevol suport o mitjà dels continguts d’aquesta web sense el previ i exprés consentiment de Psico2.com, tret que s’indiqui el contrari o el seu ús sigui a títol personal i no vulneri els drets reconeguts a Psico2.comper la legislació vigent.

Protecció de dades personals

Per visitar la nostra pàgina web, no cal subministrar cap informació personal. No obstant això, si vol més informació sobre els nostres serveis, haurà d’omplir el formulari de recollida de dades per poder donar curs a la seva sol·licitud. Només vostè és el responsable de la veracitat de les dades proporcionades.

Exclusió de responsabilitat

Qualsevol informació relacionada amb PSICO2.COM que pugui trobar-se o distribuir-se en llocs web, correus electrònics, fòrums o similars, únicament es considerarà veraç si consta o ha constat en aquest lloc web.

L’usuari admet conèixer l’existència a la xarxa de virus, cucs i altres elements nocius. Correspon a l’usuari, la disponibilitat d’eines adequades per a la detecció i desinfecció dels mateixos, sense que PSICO2.COM sigui responsable dels danys produïts en els equips de l’usuari durant el seu accés al lloc web.

L’accés al portal, requereix de serveis i subministraments per part d’altres prestadors de serveis de la societat de la informació, la fiabilitat, qualitat, continuïtat i funcionament, escapa al control d’PSICO2.COM. Per tant, els serveis prestats mitjançant el portal, poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles en qualsevol moment, sense que es pugui respondre d’allò.

PSICO2.COM no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts a l’usuari per desconnexions a les xarxes de telecomunicacions, produint-se, suspensió, cancel·lació i / o interrupció del servei.

Queda prohibit emprar qualsevol dels continguts i serveis amb objectius il·lícits o lesius de drets i interessos de PSICO2.COM o de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització del portal.

L’usuari llegeix i accepta les normes d’aquest avís legal.

Condicions d’ús

La utilització d’aquest lloc està subjecte a les següents condicions d’ús que preguem llegeixi atentament.

El fet d’accedir a aquest web i d’emprar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions.

Condicions d’ús:

Aquest lloc web conté materials preparats per PSICO2.COM amb objectius únicament informatius. L’usuari ha de tenir en compte que aquests materials poden ser modificats, desenvolupats o actualitzats sense notificació prèvia. De la mateixa manera, qualsevol dels serveis prestats, fins i tot el propi web podrà ser interromput per PSICO2.COM.

La creació de vincles d’hipertext amb el web de PSICO2.COM requerirà l’autorització prèvia i per escrit de PSICO2.COM.

PSICO2.COM declina tota responsabilitat que pugui derivar-se del contingut, publicitat, i serveis que estan disponibles en webs enllaçades amb la de PSICO2.COM.

Les sol·licituds d’autorització s’han de remetre a la següent adreça de correu electrònic: INFO@PSICO2.COM.

Qualsevol ús indegut que es realitzi en aquesta matèria constitueix una infracció legalment sancionable.

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació