Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Psicologia per a adults

Teràpia individual

Et sents trist o apàtic? Tens ansietat, estrès o estàs preocupat? Et sents perdut? Amb fòbies o pors? ¿Depens d'alguna substància, joc o persona per sentir-te bé? Estàs discutint més de l'habitual? O, et costa relacionar-te? La teva relació amb el menjar et porta problemes? Has perdut algú o alguna cosa molt important per a tu?

La meva feina com a psicòloga és ajudar-te i acompanyar-te a sortir d'aquesta situació des de la calidesa, senzillesa i adaptant-me al que et passa.

T’ofereixo un espai d'escolta activa, ajuda, acompanyament i canvi terapèutic enfront d'aquest moment que estàs passant.

Per a això utilitzo corrents de la psicologia com la teràpia integradora, teràpia sistèmica, teràpia cognitiu-conductual i teràpia breu estratègica. Amb un treball enfocat en tasques a la consulta i a casa amb molt de respecte, tolerància, acceptació i afecte podem aconseguir que et sentis millor i que aconsegueixis el canvi profund que estàs buscant.

Les sessions són de 60 minuts i tenen un preu de 60 euros.

Per demanar hora només has de trucar al 606 65 12 88 o enviar un email a alba@psico2.com.

Teràpia de parella

Hi ha moments en què les coses no van bé amb la nostra parella. Desconfies o et sents gelós? Teniu problemes familiars o amb la família política? El vostre desig sexual ha disminuït? Sembla que aneu per camins diferents? Discutiu? S'ha produït una infidelitat? Depens emocionalment de l'altra persona? Hi ha monotonia en la vostra relació?

La teràpia de parella us ajuda a veure què us està passant, què voleu i com ho podeu materialitzar. Les crisis ajuden a reconstruir la relació, i fins i tot, la poden fer més forta.

La meva feina com a psicòloga, psicoterapeuta integradora i estudis en teràpia de parella és ajudar-vos i acompanyar-vos a sortir d'aquesta situació des de la calidesa, senzillesa i adaptant-me al que us passa.

Us ofereixo un espai d'escolta activa, ajuda, acompanyament i canvi terapèutic enfront d'aquest moment que esteu passant.

Tot això amb el suport de corrents com la teràpia integradora,  teràpia sistèmica, teràpia cognitiu-conductual i teràpia breu estratègica.

Podem aconseguir el canvi que esteu buscant i que les coses es resolguin amb un treball enfocat en tasques a la consulta i a casa, molt de respecte, tolerància, acceptació i afecte.

Les sessions que realitzo tenen una durada de 90 minuts, amb les dues persones que formen la parella. En moltes ocasions treballo al costat d'un co-terapeuta per a poder donar millors resultats. Al principi, per realitzar un bon treball ens veiem un cop per setmana, i a la tercera o quarta sessió ja podem passar a veure'ns cada quinze dies.

El preu de les sessions és de 90 euros amb un terapeuta i 110 euros dos terapeutes.

Per a més información, no dubtis en trucar al 606 65 12 88 o envia un email a alba@psico2.com.

Consulta virtual individual

La consulta virtual està pensada per als següents casos:

  • Persones que no poden desplaçar-se per limitacions físiques.
  • Persones que viuen fora i el traslladar-se els és complicat.
  • Persones que volen un assessorament o orientació puntual.
  • Persones que ja han començat una teràpia amb mi i necessiten continuïtat en marxar fora.

Com es fa? Amb una primera visita presencial a consulta per conèixer-nos i després a través de l'aplicació Zoom.

Les sessions són d'una hora i tenen un preu de 60 euros.

Com ho puc fer? Truca’m al 606 65 12 88 o envia’m un email a alba@psico2.com.

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació