Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Psicologia per a infants

Teràpia infantil

T’han recomanat des de l’escola un suport per les dificultats del teu fill o filla? Des de casa noteu que alguna cosa no acaba d’anar bé? El vostre fill o fills us està demanant ajuda? Ajudar-vos i acompanyar-vos en aquest procés és la meva feina com a psicòleg infantil i juvenil.

El primer pas és fer una primera entrevista per poder coneixe’ns, i en el cas d’un adolescent, també conèixe’l a ell o ella, i que també em pugui conèixer a mi.

La teràpia amb nens i nenes pot arribar a ser molt diferent, i cada sessió es planteja segons els objectius a treballar i amb les eines adequades. Cada teràpia i dia és una nova aventura. Les vostres opinions, visions, emocions i pensaments seran molt importants tant en el procés d’avaluació de la situació, com en el procés terapèutic. Sou una part indispensable.

Totes les sessions estan plantejades com un espai segur on els nens poden expressar-se i manifestar-se a través del joc, de l’art o de les paraules. Els nens i les nenes, els nois i les noies, troben un lloc on es dóna valor a les seves emocions, sentiments, percepcions i actuacions. Es crea un lloc de respecte i acceptació. I és des d’aquí, que podem començar a observar les estratègies que tenen i treballar per enfortir-les. I en el cas que sigui necessari, també generar-ne de noves.

Són també aspectes claus en la meva teràpia, la connexió amb les seves emocions, l’augment de consciència corporal, el reconeixement dels pensaments i la valoració dels seus actes

Les sessions són de 60 minuts i tenen un preu de 55e.

Per a demanar hora podeu trucar al 660899977 o enviar un correu electrònic al georgina@psico2.com.

Estic aquí per acompanyar-vos!

Dificultats d'aprenentatge

El teu fill o filla té problemes amb els estudis? Està moltes hores estudiant i no aconsegueix bons resultats? No està motivat? Presenta dificultats en la lectura i l’escriptura? O en les matemàtiques?

Els nens i nenes passen 8 hores del dia a l’escola i durant tota aquest temps han d’estar atents, autocontrolar-se, memoritzar, gestionar les seves emocions, organitzar-se, etc. i a vegades no els hi resulta fàcil. La presència de problemes en una d’aquestes àrees, pot afectar en el seu rendiment acadèmic.

Per això realitzem una avaluació completa, per valorar totes les variables que poden estar interferint en les dificultats actuals. Explorem l’atenció, la motivació, la memòria, la impulsivitat, la lectura i l’escriptura, el càlcul, la capacitat visoespacial i les emocions.

Aquest estudi complert, es fa en horaris de matins, ja que no interfereixen aspectes com el cansament i es realitza en sessions d’1 hora i mitja cada una. Avaluem les dificultats del teu fill o filla amb el màxim d’afecte i de respecte.

El preu complert, que inclou la primera visita, les 3 sessions d’avaluació i la devolució dels resultats amb l’informe corresponent és de 400e.

En els casos que sigui necessari treballar els problemes d’aprenentatge o els aspectes relacionats amb l’èxit acadèmic, es planteja un treball pedagògic i alhora psicològic, on no s’oblida el paper que tenen les emocions i la motivació en l’adquisició dels aprenentatges.

Aquestes sessions es plantegen amb una freqüència setmanal d’una hora de duració, i tenen un preu de 40e cada una.

Per explicar-me el que us preocupa, les dificultats que té el teu fill o filla i per poder-vos ajudar, poseu-vos en contacte a través del telèfon 660899977 o per via electrònica georgina@psico2.com.

Estic aquí per guiar-vos!

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació