Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Nosaltres

Som la Georgina i l’Alba dues amigues que després de compartir moltes estones de conversa sobre la nostra feina, la psicologia i reflexions sobre la vida, vem reunir forces i valentia per a crear la nostra consulta de psicologia! La Georgina porta tota la part infantil, tant la clínica com la psicopedagògica. Els nens son la seva especialitat. L’Alba s’encarrega dels adults i les parelles, ella sempre ha estat més enfocada en aquesta etapa vital. I totes dues, quan és necessari, ens unim per atendre a famílies.

Alba Sabaté | Psico2

Alba Sabaté

Des de el 2010 sóc llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​amb especialitat en psicologia clínica, Nº col. 19511. He compaginat la feina com a Psicoterapeuta Integradora en l'àmbit privat, amb l'estudi d'un Màster en Psicoteràpia a la Universitat de Girona, un Postgrau de Teràpia Breu Estratègica i de Teràpia de Parella.

Després va venir un període en què em vaig formar com a psicòloga experta en emergències i catàstrofes. Vaig entrar a formar part de l'equip del Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya, equip on actualment continuo en actiu. Aquesta feina m'aporta una intervenció psicològica diferent de la que es dóna en una psicoteràpia.

A mesura que han anat passant els anys m'he aproximat a les teràpies de tercera generació, formant-me en Mindfulness, experimentant en primera persona els resultats que ofereix. Després d'un període d'estudis més concrets, l'any 2017 vaig decidir començar la formació per a ser Terapeuta Familiar Sistèmica. Desde l'any 2020 sóc Terapeuta Familiar Sistèmica.

També explicar-te que compto amb l'assistència a cursos per tractar el dol, EMDR, contes terapèutics, teràpia narrativa i tècniques per treballar l'ansietat, trauma i la seva curació.

La psicologia ha estat des de sempre la meva vocació. L'ajuda, l'acompanyament i el respecte uns dels meus objectius.

Alba Sabaté | Psico2

Georgina Barceló

Des del 2006 que vaig llicenciar-me en la carrera de psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb especialitat amb psicologia clínica i nº de col·legiada 17117, no he parat de formar-me i de treballar. La meva relació amb la psicologia infantil i juvenil és molt llarga. Ja des de ben jove, les meves feines esporàdiques estaven enfocades al món del lleure i de l’educació amb nens. Ja era la meva devoció.

Va ser el 2007, que vaig decidir fer l’especialització en psicopatologia infantil i Juvenil, a través d’un màster també a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’experiència va ser molt positiva. Agrupava les dues meves passions: la psicologia i el món dels nens i els adolescents.

Des de llavors, les ànsies de seguir-me formant no han minvat. Vaig veure la oportunitat d’aprendre tècniques estratègiques a través d’un postgrau de teràpia breu, per la Universitat de Girona, i he aprofundit els meus coneixements d’atenció precoç amb un curs d’evolució i maduració física, cognitiva, social i emocional del nen de 0 a 6 anys. Sóc Terapeuta Familiar des del 2021, em vaig formar al centre Kine de Barcelona.

De forma paral·lela a tota aquesta formació, he estat instruïda en el mindfulness, que he incorporat tant a la meva vida personal, com a les meves teràpies.

Durant tots aquests anys he estat treballant a diferents centres i col·laborant a molts projectes diferents, fins que el 2015, junt amb l’Alba vam fundar Psico2. Vam posar-hi totes les nostres il·lusions, esperances i ganes. I aquí estem! Contentes amb el que estem fent i amb ganes de continuar.

També sóc professora consultora al Màster Universitari en psicopedagogia a la UIC i col·laboro amb alguns centres fent  avaluacions psicopedagògiques.

Si creieu que us puc ajudar amb alguna cosa, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi! Estic aquí per acompanyar-vos!

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació