Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Nosaltres

Som la Georgina i l’Alba dues amigues que després de compartir moltes estones de conversa sobre la nostra feina, la psicologia i reflexions sobre la vida, vem reunir forces i valentia per a crear la nostra consulta de psicologia! La Georgina porta tota la part infantil, tant la clínica com la psicopedagògica. Els nens son la seva especialitat. L’Alba s’encarrega dels adults i les parelles, ella sempre ha estat més enfocada en aquesta etapa vital. I totes dues, quan és necessari, ens unim per atendre a famílies.

Alba Sabaté | Psico2

Alba Sabaté

Des de el 2010 sóc llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​amb especialitat en psicologia clínica, Nº col. 19511. He compaginat la feina com a Psicoterapeuta Integradora en l'àmbit privat, amb l'estudi d'un Màster en Psicoteràpia a la Universitat de Girona, un Postgrau de Teràpia Breu Estratègica i de Teràpia de Parella.

Després va venir un període en què em vaig formar com a psicòloga experta en emergències i catàstrofes. Vaig entrar a formar part de l'equip del Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya, aquesta feina m'ha aportat una intervenció psicològica diferent a la que es dóna en una psicoteràpia.

A mesura que han anat passant els anys m'he aproximat a les teràpies de tercera generació, formant-me en Mindfulness, experimentant en primera persona els resultats que ofereix. Després d'un període d'estudis més concrets, l'any 2017 vaig decidir començar la formació per a ser Terapeuta Familiar Sistèmica. Desde l'any 2020 sóc Terapeuta Familiar Sistèmica. Actualment estic formant-me en el primer nivell de Teràpia Sensoriomotriu per a fer un abordatge més comlert afegint el cos a la teràpia.

També explicar-te que compto amb l'assistència a cursos per tractar el dol, EMDR, contes terapèutics, teràpia narrativa i tècniques per treballar l'ansietat, trauma i la seva curació.

La psicologia ha estat des de sempre la meva vocació. L'ajuda, l'acompanyament i el respecte uns dels meus objectius.

Alba Sabaté | Psico2

Georgina Barceló

Des del 2006 que vaig llicenciar-me en la carrera de psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb especialitat amb psicologia clínica i nº de col·legiada 17117, no he parat de formar-me i de treballar. La meva relació amb la psicologia infantil i juvenil és molt llarga. Ja des de ben jove, les meves feines esporàdiques estaven enfocades al món del lleure i de l’educació amb nens. Ja era la meva devoció.

Va ser el 2007, que vaig decidir fer l’especialització en psicopatologia infantil i Juvenil, a través d’un màster també a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’experiència va ser molt positiva. Agrupava les dues meves passions: la psicologia i el món dels nens i els adolescents.

Des de llavors, les ànsies de seguir-me formant no han minvat. Vaig veure la oportunitat d’aprendre tècniques estratègiques a través d’un postgrau de teràpia breu, per la Universitat de Girona, i he aprofundit els meus coneixements d’atenció precoç amb un curs d’evolució i maduració física, cognitiva, social i emocional del nen de 0 a 6 anys. Sóc Terapeuta Familiar des del 2021, em vaig formar al centre Kine de Barcelona.

De forma paral·lela a tota aquesta formació, he estat instruïda en el mindfulness, que he incorporat tant a la meva vida personal, com a les meves teràpies.

Durant tots aquests anys he estat treballant a diferents centres i col·laborant a molts projectes diferents, fins que el 2015, junt amb l’Alba vam fundar Psico2. Vam posar-hi totes les nostres il·lusions, esperances i ganes. I aquí estem! Contentes amb el que estem fent i amb ganes de continuar.

També sóc professora consultora al Màster Universitari en psicopedagogia a la UIC i col·laboro amb alguns centres fent  avaluacions psicopedagògiques.

Si creieu que us puc ajudar amb alguna cosa, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi! Estic aquí per acompanyar-vos!

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació