Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Psico2 | Georgina Barceló i Alba Sabaté
Psico2 - Tallers i xerrades

XERRADES PER A ADULTS 2017

Ens adaptem als vostres horaris

Centres Cívics

Ansietat i estrès: la batalla del dia a dia.

Cada vegada està més present en algun moment de les nostres vides. Sabem el què és?  Perquè apareix? Tenim eines per poder gestionar-la? Tot això i molt més és que explicarem en aquesta xerrada d’una hora i mitja en la que canviarem impressions i us podrem assessorar.

La mort, l’eterna temuda.

La paraula ja ens posa a molts la pell de gallina… veurem què podem fer davant de la mort d’algú estimat i com podem ajudar a gent estimada quan ha patit una pèrdua important.

Pilars fonamentals en la parella.

Quines son les bases per a una parella saludable? Què ens pot ajudar a viure amb plenitud l’amor? En aquesta xerrada us explicarem els tres pilars fonamentals de la parella i com podem treballar-los!

Gestió de les emocions.

Alguna vegada us heu plantejat perquè existeixen les emocions? Quina necessitat hi ha de que hi hagi emocions desagradables? En aquesta xerrada veurem quines son les emocions bàsiques i com podem aprendre a gestionar-les per tal d’arribar a acceptar-les.

Introducció al Mindfulness.

Xerrada on oferim una petita introducció d’aquesta eina tan potent i en la que farem un tastet de practica informal. Si vols conèixer una bona manera de reduir l’ansietat, estrès, augmentar la memòria i gestionar millor les teves emocions, no te la perdis!

Quan l’amor fa mal: dependència emocional.

Si alguna vegada has sentit que estar amb parella et fa mal vine a aquesta xerrada; t’explicarem quan l’amor deixa de ser un sentiment saludable i passa a formar part d’un malson en el que hi perden els dos components de la parella.

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació