Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Psico2 | Georgina Barceló i Alba Sabaté

SINO MEDITES AMB OLIS ESSENCIALS, FAS TERÀPIA I VAS A LA NATURA, NO ETS NINGÚ

22/12/2022 | Alba Sabaté Olius

La gran onada de l’autoconeixement, gestió emocional i la vida "slow"...podria acabar fent una nova moda de "postureig" en salut mental

Alba Sabaté

Avui tiraré pedres a la meva pròpia teulada, si! Estic connectada a totes aquelles emocions que em fan expressar sense filtre i que forces vegades em juguen males passades… m’arriscaré!

Està venint la gran onada de l’autoconeixement, gestió emocional i la vida “slow”. I si, jo procuro practicar tot aquest reguitzell de conceptes que casen amb la meva forma de veure la vida. Tot i així, us vull dir que vigilem que no acabem fent una nova moda de “postureig” en salut mental.

Una salut mental en tips i pastilles que arriben a tothom i que han de ser vàlids per a tothom i si no ets el “raret”, diferent i mal vist. Aquí és on tenim la dificultat. Meditar, anar a la natura i fins i to fer teràpia no ha de ser vàlid per a tothom i en qualsevol moment de la seva vida.

A la consulta arriben persones empeltades d’aquests conceptes de forma teòrica i sentint molt poc allò que diuen. Està passant que volem aconseguir allò que se’ns ven una altra vegada amb l’objectiu de SER FELIÇOS I ESTAR BE. I això no és possible! No, a totes hores i en qualsevol moment. Això no és salut mental.

Hi ha moments de felicitat i pau, hi ha moment horribles i de molta foscor que fan que el dia sigui complicat. Nosaltres som ésser humans amb llum però també amb ombra i és molt important conèixer-la i acompanyar-la amb compassió quan apareix. Quan tot això passa, no serà vàlid per a tots meditar, els olis essencials i fer teràpia, no!

Hi haurà persones que trobaran benestar amb altres coses que no tenen perquè passar per aquest mode de vida i això també és vàlid.

Com a psicoterapeuta i és clar que penso que l’autoconeixement ens ajuda. També penso que hi ha persones que es poden obligar a aquest autoconeixement i que en realitat o no estan motivades, o per a elles no és el moment de dur-lo a terme. Respectem-nos això! Sense judicis, sense sentir-nos menys o poc interessants perquè no tenim terapeuta, perquè ens agrada l’asfalt i el trànsit o perquè preferim una classe de Zumba amb el volum al màxim enlloc d’una meditació a les 6h del matí amb un te calent i aroma de lavanda.

Som únics, trobarem el nostre benestar de forma individual i única. Observar-nos i preguntar-nos més ens pot ajudar en el nostre camí. No cal que sigui un camí prefabricat  amb artefactes ECO. Lo important és que sigui el nostre!

Dit això, llarga vida a la teràpia i l’autoconeixement amb les psicòlogues de Psico2.

Bones festes

Alba Sabaté Olius

Som únics, trobarem el nostre benestar de forma individual i única. Observar-nos i preguntar-nos més ens pot ajudar en el nostre camí.

Alba Sabaté

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació