Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Psico2 | Georgina Barceló i Alba Sabaté

BENVINGUDA TARDOR! BENVINGUDA DIETA!

22/09/2017 | Psico2

Per a molta gent … “arriba la Tardor … arriba el moment de fer règim”.

És un bon plantejament? O potser no? Doncs depèn. Depèn del propòsit de cada un. Realment si la mentalitat és posar-se a dieta abans de Nadal per després permetre’ns el luxe de guanyar pes no és bona aquesta premissa, la veritat.

De la mateixa manera passa a l’estiu (la famosa “operació biquini”), en la qual pretenem veure’ns molt bé durant les vacances per després guanyar pes de nou quan ens tornem a cobrir de roba i cauen les temperatures. Si ens plantegem l’inici de la nova temporada de tardor per procurar dur a terme el propòsit de portar una vida més saludable, menjar millor i trobar-nos bé amb nosaltres mateixos … llavors endavant!

És així com hauríem de visualitzar aquest setembre – Octubre del 2017: Com un nou començament, i com un propòsit de millora d’hàbits per estar més feliços amb els resultats A llarg termini. Sempre per aquestes dates apareixen les conegudes DIETES MIRACLE, sovint a base de batuts qualificats com “detox” o molt baixos en calories o fins i tot promocionant la venda de productes dietètics laxants, diürètics … Aquestes dietes gairebé sempre provoquen fam i / o ansietat en les persones que les realitzen, i en conseqüència es solen trencar ja que són insostenibles en el temps, per no dir també que l’ús de productes nutricionals sense la supervisió d’un especialista pot provocar problemes de salut. A més, aquests règims solen ser poc saludables i en excés restrictius.

És per això que després de seguir-los uns dies, i després passar a menjar com habitualment fem, recuperem gairebé tot el pes que tant ens ha costat perdre. Per tot això, recomanem posar-nos en mans d’un especialista, dietista-nutricionista col·legiat, que ens faci una entrevista personal i una valoració completa per tal d’elaborar-nos un planning nutricional individualitzat i específic per al nostre ritme de vida.

L’ideal és aquella adaptació alimentària que ens sigui fàcil de dur a terme, perquè així la puguem incorporar com un hàbit de vida saludable amb el mínim esforç. Que modeli als nostres horaris, treballs, activitats, esports, gustos alimentaris, intoleràncies, malalties … i fins i tot modelant al nostre oci i vida social en la mesura del possible.

Us animo a que us proposeu objectius per a aquest nou cicle que tinguin com a finalitat estar més a gust amb vosaltres mateixos i que us ajudin a estar plens d’energia!

Feliç Tardor!

Elisabet Asensio Rodríguez Dietista

Nutricionista Col·legiada 000.323

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació