Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Psico2 | Georgina Barceló i Alba Sabaté
Psico 2 - Blog - CONFIANZA EN MI MISMO

CONFIANÇA EN TU MATEIX? COM ACONSEGUIR-HO!

23/10/2017 | Alba Sabaté Olius

Com puc confiar més en mi mateix? Eterna pregunta que ens hem fet tots alguna vegada. Doncs aquí teniu la resposta: acceptant-nos!

Tots tenim una part que no ens acaba d’agradar, en molts moments l’intentem amagar, fins i tot fem malabarismes per canviar-la. El que us proposo és treballar per a la pròpia acceptació, aconseguint la pau tan desitjada.

Potser ara us preguntareu: I això com ho faig?

Doncs valorant tot allò que ens agrada de nosaltres, les nostres fortaleses i tenint compassió d’aquells trets que no acaben de fer-nos el pes, les nostres debilitats.

Només que davant de cada repte, davant de cada dia agradable fóssim conscients del que ha passat, de la nostra actitud i de la nostra part de responsabilitat en aquest fet, això ens ajudaria a veure’ns amb bons ulls i sumaria en la nostra autoconfiança. Davant els dies que no han estat com ens agradaria, dies en els que hem traspassat els límits o fins i tot hem fet coses que no volíem, el millor serà tractar-nos amb amor, com si fóssim el nostre millor amic. Amb comprensió, bondat i coherència.

Val a dir que la confiança en nosaltres mateixos la forgem des de ben petits i que forces vegades cal buidar la motxilla de tots aquells aprenentatges, mites i creences que ja no ens serveixen per a poder continuar el camí i veure’ns amb una l’altra perspectiva. Aquí és on entra l’ajuda d’un professional, que acompanya de forma propera, respectuosa i càlida en aquest procés i que el seu objectiu serà donar significat al nostre passat. Des d’aquest treball es pot aconseguir conèixer qui som, el més important per a poder valorar-nos i acceptar-nos, saber què volem i cap a on anem.

La recerca de la confiança en un mateix és el tema pendent de moltes persones, els avantatges d’aconseguir saber qui som son clars. Ara cal iniciar un camí cap a l’acceptació de nosaltres mateixos. Tan d’allò que ens agrada, com del que no ens agrada. Ser conscients que ens equivoquem perquè forma part de la vida, ser conscients que no sempre cal fer o lluitar per tirar endavant i ser conscients que l’acceptació del fet o del que ens passa forces vegades ens ajudarà a sortir de la dificultat.

No és un camí fàcil, ho se, però des de l’acceptació personal aconseguim benestar en el primer minut. Els beneficis son clars, profitosos i ens porten a la tant desitjada confiança en un mateix.

Si tot i dur a terme el que et proposo, sents que no acabes de confiar en tu, no dubtis en trucar-me, a vegades hi ha ferides que cal curar abans de començar el teu camí cap a l’autoacceptació. Podem iniciar un treball terapèutic des del respecte, la senzillesa i la proximitat que t’ajudi a conèixer qui ets.

                                                                                                              Alba Sabaté Olius

                                                                                                              Equip de Psico2

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació