Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Psico2 | Georgina Barceló i Alba Sabaté
Psico 2 - Blog - miedos.jpg

SORTIR DE LA ZONA DE CONFORT

18/01/2017 | Alba Sabaté Olius

Sortir de la zona de confort… Quantes vegades en el darrer any hem escoltat aquesta expressió?  I és que està molt de moda recomanar a tothom que experimenti, que no es quedi estancat, que afronti les seves pors i es llenci a aconseguir allò que tan desitja!

I el que jo em qüestiono és: sabem allà on volem anar? Sabem que si sortim de la zona de confort aconseguirem aquell benestar tan esperat? Ens hem plantejat si és necessari sortir o veure què passa a la nostra vida que fa que no ens sentim a gust?

És clar que sortir d’allà on no hi estem be serà vital per a nosaltres i haurem de vèncer tot tipus de pors i deixar anar el control tan desitjat per poder aconseguir-ho, però també no em negareu que forces vegades no és una qüestió de sortir i punt, és bo saber allà on anem i si el què fem li donarà significat a la nostra vida.

Saber qui som, què volem i cap a on volem dirigir els nostres esforços és molt més important que simplement sortir vencent la por.

Quan la persona sap allà on va es sent més segura; quan sap amb el que conta dins la bossa per fer-hi front es sent més capaç; quan deixa anar aquelles eines de la bossa que fins ara havien estat útils i ara ja no ho son es sent més lleuger; quan reconeix allò que li agrada d’ell mateix i aquelles coses que el confronten es valora, s’estima i té més tolerància davant l’error.

Tot això i moltes coses més son les que des de Psico2 us encoratgem a treballar abans de llençar-vos i sortir de la vostra zona de confort. Potser després de tota aquesta feina arribeu a la conclusió que el vostre malestar no és qüestió de valentia. O potser sí i llavors us sentireu molt més capaços d’explorar, experimentar i afrontar les vostres pors.

De moment us deixem unes preguntes per a la reflexió, esperem que us siguin d’ajuda:

  1. Sents que la teva vida és tal i com la somiaves?
  2. T’agrada el teu dia a dia?
  3. El teu entorn és favorable per poder continuar endavant?
  4. Quins son els teus punts forts? I aquelles coses que no t’agraden de tu?
  5. Què et diries a tu mateix si et poguessis escriure amb 20 anys més? El teu jo amb 20 anys més que et recomanaria?

La nostra tasca com a psicoterapeutes és acompanyar-vos en aquest camí. Si vols saber qui ets, què necessites i cap a on vols anar no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Treballarem plegats per aconseguir-ho!

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació