Psico2 Georgina Barceló i Alba Sabaté| info@psico2.com | 660 899 977 | 606 651 288

Psico2 | Georgina Barceló i Alba Sabaté

Minfulness per a nens i nenes

03/05/2019 | Georgina Barceló

La majoria dels nostres fills no saben què senten i com senten i, per tant, lluiten contra aquelles emocions més desagradables

El Mindfulness per a nens i nenes és una eina molt potent per a educar els nostres fills emocionalment. Però no només això, sinó que és una oportunitat per aprendre una nova forma de relacionar-se amb el món que els envolta. Aquesta forma de connectar amb el que senten, pensen i interpreten els aporta beneficis en tots els àmbits: social, personal, familiar i escolar.

La nostra societat estressant, pràctica, dinàmica i superficial, està centrada en la consecució d’objectius i d’èxits. No busca educar els nostres fills en la connexió emocional, en saber què senten, ni en l’acceptació emocional sense intentar canviar-la. La majoria dels nostres fills no saben què senten i com senten i, per tant, lluiten contra aquelles emocions més desagradables, com la tristesa. També neguen l’existència d’alguna emoció, com la por. Fins i tot desconeixen perquè apareixen certes emocions i, per tant, ells es descontrolen quan la senten, com passa amb la ràbia. I és que els nostres fills encara no estan educats en la necessitat de sentir.

Des de la vessant de la família i l’escola podem ensenyar els nens i les nenes a viure les experiències diàries des d’aquesta consciència plena. Però pares i professors, com a part activa d’aquest aprenentatge, han d’entendre i experimentar també la vida mindful, ja que la millor forma d’ensenyar el Mindfulness és practicant-lo. Si no entenem com a adults la necessitat de centrar-nos en el moment present, sense judicis, i connectant amb el que sentim, no podrem ajudar els nostres fills a aconseguir-ho.

Si com a pares aprenem a , estarem aprenent l’art de viure a través del Mindfulness, una experiència totalment enriquidora.

 

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns o envia un correu i ens posarem en contacte amb tu lo abans possible. Fins ara!

Configuracio de Cookies


Més informació